ligaprotivrakakckz@gmail.com 048 642 226 Facebook stranica

25. obljetnica djelovanja Lige

2.prosinca 2022. godine, održali smo tradicionalni Ligin koncert koji je bio više od tradicije, jer smo tim koncertom svečano obilježili jubilarnu 25. godišnjicu naše Županijske lige!

Predsjednica Lige dr. Andreja Lukić Suknaić kratko nas je provela kroz aktivnosti u proteklih 25 godina postojanja Lige. Voditelj programa Krešo Blažek je recitirao stihove Božice Jelušić i Frana Galovića te citate Majke Tereze.

Svaku izvedbu gostujućih ženskih zborova, publika je iskreno nagradila ne štedeći dlanove. Prepuna dvorana Domoljuba pokazala je koliko  su Ligine aktivnosti prepoznate.

Upravo ta prepoznatljivost motivira, ali i obvezuje Predsjedništvo i sve članove-volontere  Lige da i u narednim godinama  nastave predano, uporno i s puno vjere i ljubavi provoditi svoje djelovanje  na pokretanju novih projekata, pružanju psihološke pomoći onkološkim bolesnicima, na preventivnim aktivnostima-edukacijama, preventivnim pregledima, uključivanju mladih, ne samo u rad Lige, već u prenošenju svjesnosti da budu odgovorni za svoje zdravlje. Želimo i pozivamo vas da zajedno dočekamo i proslavimo još mnoge koncerte i obljetnice.