Novosti

2. prosinca 2022.

Mala liga u ponovnom posjetu KBC-u Rebro

U četvrtak, 1. prosinca 2022. voditeljica Male lige, učiteljica Nataša Sušanj zaputila se put KBC-a Rebro. Ovaj put dostavila je školski pribor, bojanke i slikovnice kojima su obradovali oboljele, kao i one koji dolaze na kontrolu. Ovoj akciji učenici Osnovne škole prof. Franje Viktora Šignjara iz Virja odazvali su se u velikom broju. Ovo je 4. posjet Male lige KBC-u Rebro. Prilikom dva posjeta oboljelima su dostavljene plišane igračke, povodom Uskrsa slatkiši te je dogovoreno kako će se nadalje skupljati školski pribor i slikovnice kako bi se oboljelima barem malo uljepšali nadolazeći blagdani i pomoglo da nakratko zaborave na svoju bolest.

Mala liga, uz veliku podršku Lige protiv raka Koprivničko-križevačke županije, ima pune ruke posla i aktivno djeluje i dalje s ciljem informiranja, educiranja i senzibiliziranja učenika, roditelja i mještana o problemima oboljelih od raka radi prevencije i pomoći.

Sve ove naše aktivnosti samo su dio akcije Igračkom do dječjeg osmijeha koju je pokrenula medicinska sestra Bernardica Pavlić Pračić.

Vjerujemo da će se učenici virovske škole i ubuduće odazvati takvim akcijama, a za sada jedno veliko hvala svima koji su sudjelovali. I ovaj su put pokazali koliko veliko srce imaju!

Pogledajte sve novosti