ligaprotivrakakckz@gmail.com Facebook stranica

Novosti

7. prosinca 2022.

Plastični čepovi idu u Čakovec

Voditeljica Male lige protiv raka koja djeluje u Osnovnoj školi prof. Franje Viktora Šignjara u Virju, učiteljica Nataša Sušanj, u subotu je 3. prosinca dostavila i uručila Emilu Viboviću, predsjedniku Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske, plastične čepove. Udruga svoje sjedište ima u Čakovcu. Uz učenike virovske škole plastične čepove skupljali su i Dječji vrtić Zrno Virje, Klub oboljelih od raka dojke Nada Koprivnica, učenici Gimnazije Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac, uz vodstvo Irene Tišljar, prof., kao i mještani Općine Virje.

Zahvaljujemo svima na odazivu, a svi vi koji se još niste uključili u akciju, ovo je poziv da u predblagdansko vrijeme učinite nešto dobro i lijepo za druge.

Svima koji su se uključili u akciju predsjednik Emil uručio je prigodne zahvalnice.

Ovom su se prilikom Liga protiv raka Koprivničko-križevačke županije i Mala liga virovske škole uključile u akciju Pokažimo oboljelima da nisu sami koju je pokrenula Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske te za potrebite prikupile higijenske potrepštine kako bi nekome uljepšale ove predblagdanske dane. Hvala vam svima!

Txt: Nataša Sušanj

Pogledajte sve novosti