Novosti

24. ožujka 2022.

Posjet KBC – u Rebro

U četvrtak, 17. ožujka 2022. učiteljica Nataša Sušanj članica Male lige koja djeluje u Osnovnoj školi prof. Franje Viktora Šignjara u Virju i Lige protiv raka Koprivničko – križevačke županije zaputila se put KBC – a Rebro. Naime, prije 3 mjeseca učenici nižih razreda virovske škole sudjelovali su u akciji Igračkom do dječjeg osmijeha. Akcija je to kojom se daruju plišane igračke djeci koja tamo borave kako bi im se uljepšao boravak i kako bi barem nakratko zaboravili na svoju bolest. Djeca koja dolaze na preglede također mogu odabrati svoju igračku kako bi ponijeli sa sobom novog prijatelja. Medicinska sestra Bernardica Pavlić Pračić tu je akciju pokrenula prije nekoliko godina, a odazvale su joj se brojne institucije i ljudi. Prilikom trajanja akcije u virovskoj školi učenik 1.b razreda Teodor Habulan istaknuo se kao dječak koji je donio najviše igračaka te mu je učiteljica Nataša uručila Zahvalnicu za nesebičan doprinos ovoj akciji. Nadamo se da će ovo biti poticaj i svima ostalima kako bi se uključili u naredne akcije koje ćemo organizirati.

Liga protiv raka Koprivničko – križevačke županije se i inače aktivno uključuje u aktivnosti usmjerene na onkološke bolesnike.

U toku je dogovor o slijedećoj akciji sa KBC – om Rebro, no o tome ćemo vas sve na vrijeme izvijestiti. Do tada ostanite hrabri, oprezni i odgovorni i nemojte zaboraviti da i jedna vaša najmanja gesta može nekome izmamiti veliki osmijeh na lice!

Pogledajte sve novosti