ligaprotivrakakckz@gmail.com 048 642 226 Facebook stranica

Novosti

16. prosinca 2022.

Projekt “Zajedno protiv pušenja”

U četvrtak, 15.12.2022. đurđevački gimnazijalci su na poseban način obilježili Mjesec borbe protiv ovisnosti.
Učenici su u sklopu projekta “Zajedno protiv pušenja” sudjelovali sada već u tradicionalnoj osmoj po redu akciji “Vježbom protiv ovisnosti”.
U dobrom raspoloženju učenici su vježbali kardio vježbe čiji je cilj poboljšavanje brzine i agilnosti, snage i izdržljivosti organizma.
Ujedno se na taj način naglasila važnost prevencije ovisnosti i očuvanja zdravlja jer je to najbolji korak prema zdravom načinu života i budućnosti lišenoj od ovisničkih oblika ponašanja.
Vježbe je vodila naša bivša gimnazijalka, fitness trenerica Ivana Fazlić kojoj zahvaljujemo na trudu i volji da s nama provede dio svojeg slobodnog vremena.

Projekt “Zajedno protiv pušenja” promovira zdrav način života i na kreativano-edukativan način ukazuje na štetne kratkotrajne i dugotrajne posljedice pušenja.
Projekt na nivou škole vode pedagoginja Jasna Horvat Vlahović, prof. i Irena Tišljar, prof. koja je ujedno županijski koordinador projekta ispred Lige protiv raka naše županije i srednjih škola koje sudjeluju u ovom projektu.
Profesorice Tišljar i Horvat vrlo aktivno su sudjelovale u vježbanju uz podršku profesorice TZK Ive Avirović.

Pogledajte sve novosti