Novosti

1. ožujka 2019.

Peti susret u Račarici

Liga protiv raka Koprivničko-križevačke županije organizirala je i ove godine druženje predstavnika svojih klubova. Oni su se, već peti put, sastali u subotu 22. veljače 2019. u šumarskoj lugarnici “Račarica” u Velikoj Mučnoj. Nazočne je pozdravio predsjednik Lige dr. Željko Odobašić te naglasio značaj i ovoga oblika druženja. Usto je podsjetio i na dva recentna datuma uz održavanje ovog susreta: 4. veljače, Svjetski dan borbe protiv malignih bolesti, i 11. veljače, Svjetski dan bolesnika.
Uobičajeno, obrađena je i dogovorena tema. O dobrome raspoloženju, optimizmu, zadovoljstvu, napose – sreći, govorila je psihologija Sanela Štubelj.
Kao i tijekom drugih manifestacija članova i udruga/klubova što djeluju u sklopu Lige, bila je ovo prilika za razmjenu mišljenja, iskustava, stjecanje novih spoznaja. K tome, 50-ak nazočnih dobro se i zabavilo uz pjesmu i ples, zahvaljujući ravnateljici OŠ Novigrad Podravski Lidiji Peroš, koja je u svoj glazbeni trio uključila i svoja dva učenika.
Susretu su pribivali članovi klubova „Prostata“ Koprivnica, „Nada“ Koprivnica, „Ilco“ Koprivnica, „Agata“ Križevci, te gosti iz Varaždina, članovi kluba „Ilco“ i predsjednik „HULL-a“ gospodin Dražen Vincek.

Duško Bodinovac

Pogledajte sve novosti